Intro

1xbet Австралия

Спортните залагания и хазартът са популярно и законно занимание в цяла Австралия. Смята се, че повече от 80 % от възрастните се отдават на тази форма на забавление в различни варианти. Затова в страната има няколко казина и спортни залагания, които развиват дейност в този сектор. Има издадени и лицензи, които позволяват на местни и чуждестранни компании да предлагат такива услуги. Днес обаче ще разгледаме един от най-рейтинговите букмейкъри, който все още не приема играчи от Австралия, но вярваме, че тази ситуация може да се промени във всеки един момент.

Възможности за игра в 1xbet

След като завършите бързата регистрация, 1xbet ще ви възнагради с бонус до €/$100, който се изплаща при първия ви депозит. Това е в допълнение към няколко текущи бонуса, с които букмейкърът ще ви възнагради за проявено доверие при следващите залози и игри. Можете да играете няколко игри в онлайн казиното, включително покер или рулетка на живо, или да залагате тук с едни от най-високите коефициенти, предлагани от онлайн букмейкърите. Мобилното приложение допълва отличния уебсайт, така че можете да държите под око печалбите и залозите си по всяко време. Разбира се, на разположение е и денонощна поддръжка, която ще ви помогне с всичко и по всяко време.

Онлайн залагания в Австралия

Както споменахме в началото, повече от 80% от грамотното население на Австралия активно играе някаква форма на хазарт. Следователно пазарът тук е много добре развит и се издават лицензи, които позволяват на компаниите, работещи в тази област, да предоставят своите услуги. Ако обаче дадена компания не получи лиценз, тя няма право да приема играчи от тази страна, тъй като я грозят тежки глоби и санкции. Засега австралийците не могат да си открият сметка в 1xbet, но вярваме, че тази ситуация скоро ще се промени.

Депозити и тегления в 1xbet Australia

Най-бързият начин е чрез кредитни карти от Visa, MasterCard, но също и Maestro. Алтернатива обаче могат да бъдат и електронните портфейли, които могат да се използват и за онлайн пазаруване и поради това не привличат вниманието на банките, които могат да оценят негативно транзакциите, свързани с хазарт. Примери за такива портфейли са марките E-Pay или B-Pay, но има и много други, които се приемат в 1xbet. Не на последно място, тук трябва да споменем и криптовалутите, от които 1xbet приема много други, освен най-известния Биткойн, които са изброени в условията за плащане. Благодарим ви, че прочетохте тази статия, и ви пожелаваме късмет във всички игри, които правите с 1xbet.

Най-добрият алтернативен букмейкър, ако 1xbet не оперира във вашата страна:

Съответни новини