Zulabet

Zulabet_logo
Бонус

100€

Когато се регистрирате в Zulabet, използвайте промоционален код, за да получите индивидуален бонус до 100 €/$! Депозитите и тегленията на печалби в Zulabet могат да се извършват чрез най-популярните методи за плащане в цял свят.

Нов уебсайт на Zulabet

Смяната на адреса не е единствената промяна. Процедурите за регистрация и проверка също са опростени. Тъй като тези процедури отнемат много малко време, новите играчи могат да се регистрират и да потвърдят самоличността си бързо и след това да започнат да играят. Екипът за поддръжка също е по-ефективен и внимателен към запитванията на клиентите. Външният вид на уебсайта и секциите не са се променили твърде много.

Регистрация в Zulabet

Zulabet е букмейкърска кантора, която предлага регистрация чрез мобилни приложения за iOS и Android, мобилната версия на ресурса или официалния уебсайт. Откриването на акаунт се извършва в 3 стъпки: попълване на информация за потребителя; потвърждаване на действието; идентификация.

Стъпка 1. Посочване на лични данни

След като кликне върху буржоазния бутон „Регистрация“, играчът вижда форма за попълване на: име; фамилия;; имейл адрес; парола; мобилен номер; дата на раждане; промоционален код (ако има такъв). При откриване на акаунт се появява покана да изберете бутона „Не съм робот“, за да преминете през капчата. Клиентът също така поставя отметка в квадратчето, за да се съгласи с правилата и политиката за поверителност. След като кликнете върху „Регистрация“, системата показва известие с инструкции какво да направите по-нататък.

Стъпка № 2. Потвърждаване на регистрацията чрез мобилен номер или имейл адрес

Посочените от клиента данни се изпращат на: SMS-код с потвърждение (да се въведе в полето по време на регистрацията); Имейл с линк (линк за активиране на профила). След като профилът е потвърден, остава третият етап – проверка на самоличността. Без верификация е невъзможно да се депозира и залага в букмейкърския офис на Zulabet. Регистрацията е възможна само за граждани на Руската федерация (и то само с руски паспорт).

Етап 3. Идентификация

След първото влизане в акаунта потребителят вижда в горния десен ъгъл червен бутон „Продължи идентификацията“. След като кликнете върху него, системата предлага формуляр с 3 опции: опростена идентификация; пълна; Чрез „Държавни услуги“. Форматите на процедурата се различават, което се отразява на лимитите и сумите на бонуса. На новодошлите се предлага опростена идентификация, тъй като не е необходимо да ходят никъде. Играчите, които възнамеряват да работят с големи суми пари, е по-добре да се възползват от пълната проверка.

Опростена идентификация чрез сайта

В раздела с лични данни потребителят попълва полетата: номер и серия на паспорта; дата на раждане на органа, издал паспорта; пол;; дата на издаване на паспорта; място на раждане; ЕГН; регистрация по местоживеене (адрес на постоянно пребиваване); SNILS. Тази информация се потвърждава чрез качване на снимки на паспорта (разгънатата част, страницата с прописката). След натискане на бутона „Идентифицирай“ информацията се изпраща на службата за сигурност. След проверката се изпраща уведомление.

Бонус за регистрация до 100 EUR

Регистрация в ZulabetРегистрация в Zulabet

Идентификация чрез GosServices

Един вид опростена, но в Zulabet.ru тя е подчертана в специална колона. За да идентифицирате акаунта си на букмейкър чрез Gosuslugi.ru, трябва да имате потвърден профил в GU. След натискане на бутона „Потвърждаване на идентификацията“ потребителят се пренасочва от личния си профил към оторизация в ГУ. След като влезете в профила си, трябва да попълните данните си и да потвърдите.

Пълна автентикация чрез наземните служби

Извършва се в центровете: „Св. Трябва да вземете със себе си паспорта си. Цената на идентификацията в ПЪРВИ КУПИС – Мобилна карта чрез „Связной“ е 300 рубли. В офисите на системата „Контакт“ цената на услугата е 150 рубли. Ако вече имате потвърден и идентифициран акаунт в Първа УПИС (регистрация в 1xStavka или Parimatch), не е необходимо да правите нищо отново. При откриване на сметка е достатъчно да посочите мобилния номер, който сте използвали преди. За регистрация на сметка букмейкърската кантора предлага безплатен залог до 15 000 рубли (а с промокод – 1500). В бонусната сметка се превеждат 10% от загубите като кешбек.

Личен кабинет

За да влезе в сайта на Zulabet, клиентът кликва върху бутона „Вход“, разположен в горния десен ъгъл. Уебсайтът на Zulabet RU показва форма, в която изисква да посочите: потребителско име (или имейл адрес); парола. В горната лента потребителят вижда информация: текущо състояние на сметката (в реални и бонусни рубли); бутон за преминаване към раздел „Допълване“; настройки на коефициенти, език, формат на времето. След като кликнете върху менюто „Моята сметка“, системата показва падащ списък със секции: „История на преводите“; „Лични данни“; „История на залозите“; „Теглене от сметка“; „Искане към администратор“; „Изход“. За достъп до личния кабинет на доставчика на залози са налични мобилни приложения за Android или iOS.

Попълване на сметка в Zulabet

Начините за депозиране и теглене на средства от Zulabet.ru за играчите са представени в раздел „Плащания“ (и са достъпни в личния кабинет след идентифициране на сметката). Чрез банкови карти се предлага депозиране на суми от 100 до 595 000 рубли. Няма комисиони, сроковете за кредитиране – от 1 минута. На разположение: „Visa“; „MIR“; „Mastercard. Чрез услугата за онлайн банкиране на „Алфа Банк“ могат да се депозират до 595 000 рубли без такси. За извършване на депозити се използват и електронни портфейли (без такси): „TSUPIS“ – от 100 до 595 000 рубли; „Kiwi“ – от 100 до 15 000; „JuMoney“ – от 100 до 15 000 рубли; „Webmoney“ – от 100 до 15 000. „Мобилна търговия“ предлага да се депозират пари за няколко секунди, но с ограничения: „Мегафон“ – до 15 000 рубли, 13,5% комисиона; „Билайн“ – до 5 000 рубли, 11,99% + 10 рубли; МТС – до 15 000 рубли при 11%; „Теле2“ – до 15 000 рубли при 8,5%.

Линия преди мач

Букмейкърската кантора Zulabet.ru предлага над 20 спорта, сред които освен най-популярните можете да откриете: мотоциклетни състезания; колоездене; плажен волейбол; дартс; софтбол; бейзбол. В раздел 7 правила са представени 30+ изхода от спортни събития: преднина; продължителност на равенството; общ резултат от … до … минута; първи автогол; сравнение на представянето на играчите в края на турнира; полувреме на мача; хендикап; двоен шанс; суми и други. За да видите спреда, щракнете върху името на събитието и ще отидете на страницата с подробна информация за маркетинга и коефициентите. Те предлагат залози на киберспортове: Counter-Strike; Dota 2; League of Legends и по-малко популярни дисциплини. Списъкът със събития в киберспортовете включва водещи събития: Картата ще завърши деня; Първа кръв; Хендикап; Общо; Продължителност на картата по минути; Общо фракции; Победител на картата; Двойно убийство, Тройно убийство, Ултра убийство и Rampage или други серии от убийства. Залозите се предлагат в системи, ординари и експреси. Предлагат се залози с 1 клик. Коефициентите зависят от конкретното събитие, датата и часа на заявката. Мачовете от европейските състезания са придружени от ниво на маржин от 2,5%. За вторите дивизии от водещите държави (напр. Испания) цифрата се увеличава на 6%. За мачовете от КХЛ маржът е фиксиран на 2,3%.

На живо

Достъпно след кликване върху бутона „НА ЖИВО“ в горното хоризонтално меню. Системата показва списъка със събитията на живо на нова страница. От лявата страна има колона за сортиране на спорта. Под нея има меню за филтриране по начален час на събитието. Има опция Mel-Zone за графично показване на събитията, които се провеждат на терена. Резултатите към момента на заявката (ограничават се до резултата, без да предоставят подробна статистика).

Изтегляне на средства Zulabet

Извършете теглене на средства, като кликнете върху бутона „Моят профил -> Теглене от сметка“. Букмейкърът Zulabet предлага няколко начина, по които играчите могат да получат своите печалби: банкови карти „Visa“, „MIR“, „MasterCard“ – от 1000,00 рубли без комисиона (време за превод – от 15 минути до 3 работни дни); електронни портмонета UCPIS, Webmoney, UMoneu, QIWI – от 100 рубли за 15 мин. без комисиона; банкови преводи – от 100 до 595 000 рубли без комисиона. Тегленето е възможно, ако няма активирани бонусни оферти, „висящи“ заявки за проверка на сметката.

Подкрепа

Онлайн поддръжката на Zulabet се намира в долния десен ъгъл. За да се обадите на мениджъра на букмейкърската компания Zulabet, кликнете върху „Задай въпрос“ и въведете проблема. Те ще ви отговорят в рамките на 5 минути. Както и в други офиси, те често питат: „Прочетете го сами…“, „Проверете в правилата…“, „Намерете го в личния си кабинет…“. За бърза комуникация с оператора за онлайн залагания те предлагат 24-часов горещ телефон – +7(800) 707-05-43. Обаждането е безплатно от стационарен телефон. Съществува мрежа от имейл адреси, на които трябва да пишете: info@Zulabet.ru – общи въпроси за работа с букмейкъра; support@Zulabet.ru – техническа поддръжка (сваляне на мобилни приложения, проблеми с достъпа или показването на коефициенти); security@Zulabet.ru – сигурност на личния акаунт, депозиране, проблеми при опит за теглене на пари, проверка и идентификация на акаунта; marketing@Zulabet.ru – маркетингови дейности (прессъобщения, PR, връзки с обществеността и реклама); partners@Zulabet.com – партньорска програма за желаещите да печелят от спортни залози и залагания. Разделът „Контакти с нас“ предоставя формуляр за контакт, за да се свържете със Zulabet. В нея се изискват имейл адрес, предмет на запитването и проблем. Те ще отговорят в рамките на 3 часа на посочения имейл адрес.

Отзиви

Съществуват добри и лоши отзиви за работата със Zulabet. В положителните коментари те отбелязват: Коефициентите са високи; Идентификацията е възможна от разстояние (чрез уебсайта или GosServices); Предоставя бонус за добре дошли ; Cashback – до 10% от загубената сума; Приложения за мобилни устройства, базирани на Android или iOS; Лиценз RF FTS, правен статут в Русия. В негативните отзиви се казва: видеопредаванията не са налични за всички събития; Няма блог с анонси на събитията и прогнози за предстоящите мачове; компанията не разполага с PPS (мрежа от наземни офиси); екипът за техническа поддръжка често ви моли „да се справите сами“.