Intro

1xbet Боливия

Между 1938 г. и 1996 г. хазартът е основно табу в Боливия. Съществували са незаконни компании, но от 1996 г. насам правителството е издало над 200 лиценза, които позволяват този бизнес в страната. Някои нелегални залагания са оцелели и до днес, но много по-сигурен метод са букмейкърите от чужбина, тъй като трудно се намират местни доставчици. И тъй като знаем, че има над 400 доставчика, от които можете да избирате, ви предлагаме статия за един от най-високо оценените в световен мащаб.

Възможности за игра в 1xbet

На пръв поглед може да изглежда, че 1xbet е новак в света на хазарта и залаганията. Точно обратното обаче е вярно, тъй като тя е тук от 2007 г. и вече е събрала доста опит от всички краища на света. Нещо повече, още от самото начало тя предлага бонус до 100 EUR/USD, който ще бъде изплатен при първия ви депозит. Дългосрочните залагащи също ще бъдат зарадвани, тъй като има и текущи бонуси, които ще ви зарадват при следващите залози, които направите с 1xbet. Можете да избирате между класически казино игри, включително рулетка, блекджек и най-популярния покер, както и спортни залози с едни от най-високите коефициенти. Отличният уебсайт се допълва от мобилно приложение, което осигурява максимална видимост на случващото се с вашите залози и печалби.

Онлайн залагания в Боливия

В миналото в страната действаха безброй незаконни компании, тъй като от 1938 г. хазартът е забранен за по-малко от 30 години. Въпреки лицензирането от 1996 г. насам обаче някои от тях продължават да са активни, поради което ви препоръчваме да използвате чуждестранни доставчици, на които можете да разчитате на 100%. Боливийските залагащи обаче няма да намерят местен доставчик, тъй като все още нито една компания в страната не е кандидатствала за онлайн лиценз. Въпреки това вярваме, че това е само въпрос на време.

Депозити и тегления в 1xbet Bolivia

Най-бързият начин е да използвате кредитни карти като MasterCard, Visa, но също и Maestro. Алтернативно, за онлайн пазаруване се използват и електронни портфейли, поради което банката ви няма да знае за вашите онлайн залози. За пример споменахме B-Pay или E-Pay, но има и много други, които можете да намерите на сайта на 1xbet Боливия. И за да не забравим, в 1xbet можете да използвате депозити и тегления и чрез криптовалути, сред които можем да включим и Биткойн. Благодарим ви, че прочетохте тази статия и ви пожелаваме успех във всички залози и игри, които правите с 1xbet Боливия.

Най-добрият алтернативен букмейкър, ако 1xbet не оперира във вашата страна:

Съответни новини