Intro

1xbet Бурунди

Преломната година, през която бяха забранени всички хазартни игри в страната, беше 2018 г., когато беше разрешено да работи само Националната лотария на Бурунди, но тя трябваше да дарява печалбите за благотворителност. Понастоящем в страната има само няколко казина, управлявани от лотарията, които предлагат много ниски печалби. Но именно този факт улеснява чуждестранните букмейкъри да приемат нови играчи от страната. А тази статия е за един от тях, а именно 1xbet Бурунди, който оперира в цял свят.

Възможности за игра в 1xbet

След като приключите последната стъпка от регистрацията и депозирате първите си пари, ще получите до 100 EUR/USD бонус, който е един от най-високите при онлайн букмейкърите. Освен това има и текущи бонуси, с които 1xbet ще ви се отблагодари за проявената от вас добра воля при бъдещи залози. Можете да играете някоя от игрите в казиното или да залагате с едни от най-високите залози на къщата. Покерът, блекджекът, както и рулетката са готови за най-взискателните играчи, но и за напълно начинаещите. Можете да изберете както класическия десктоп сайт, така и мобилните приложения за платформите Android и iOS.

Онлайн залагания в Бурунди

Както споменахме в началото на статията, благодарение на закона от 2018 г. всички форми на хазарт са незаконни. Ето защо можем да открием само Националната лотария на Бурунди, но тя трябва да насочва печалбите към благотворителност. Ето защо печалбите са много ниски и местните жители търсят различни чуждестранни букмейкъри, сред които и 1xbet. На тях може да се разчита, а на всичкото отгоре предлагат по-високи печалби и бонуси още от самото начало.

Депозити и тегления в 1xbet Бурунди

Според статистиката най-използваните кредитни карти са MasterCard, Visa, но също и Maestro. Алтернативно, електронните портфейли са широко използвани в целия интернет и следователно няма да привлекат вниманието на вашата банка, която може да блокира транзакции, насочени към хазарт. Пример за това съм E-Pay nbeo B-Pay портфейли, които работят безпроблемно и надеждно в няколко валути. Дори и феновете на криптовалутите обаче не трябва да се отчайват, тъй като 1xbet позволява използването на няколко от тях. Тук ще споменем вероятно най-известния Биткойн, но целият списък е готов в 1xbet Бурунди методи за плащане. Благодарим ви за отделеното време и ви желаем успех във всички залози, които правите в 1xbet.

Най-добрият алтернативен букмейкър, ако 1xbet не оперира във вашата страна:

Съответни новини