Intro

1xbet в Бутан

Съгласно член 393 от Наказателния кодекс всички форми на хазарт са незаконни. Няма казина на живо или онлайн, като същото важи и за спортните залагания. Комарджиите, които са хванати на публично място, са заплашени от високи глоби, а в някои случаи и от лишаване от свобода. Ето защо в днешната статия ще ви запознаем с един по-безопасен метод, който някои бутанци използват.

Възможности за игра в 1xbet

След като завършите последната стъпка от регистрацията, 1xbet ще ви възнагради с до 100 EUR/USD за регистрация, които се изплащат при първия ви депозит. Освен това има и текущи бонуси, които увеличават и без това интересните печалби. Можете да играете безброй казино игри, които включват покер или рулетка на живо, но също така можете да залагате с едни от най-високите коефициенти, предлагани от букмейкърите. Мобилното приложение също е нещо естествено, което може да замени изцяло уебсайта и гарантира незабавен преглед на печалбите ви.

Онлайн залагания в Бутан

Тъй като хазартът е незаконен в страната, няма местни казина и букмейкъри. Местните жители обаче са намерили начин, чрез който успяват да заобиколят блокадите на интернет операторите и правителството. По-конкретно, NordVPN и Windscribe са програми, които могат да променят вашия IP адрес и местна връзка, така че да останете възможно най-анонимни от доставчиците на интернет услуги и също така да разглеждате блокирани сайтове във вашата страна. На практика може да седите в уюта на собствения си дом в Бутан, но компютърът ви на практика е свързан с интернет в страните, където хазартът е законен, така че можете да разглеждате блокираните сайтове без никакви проблеми.

Депозити и тегления в 1xbet Bhutan

Най-разпространеният метод е използването на кредитни карти от Visa, MasterCard, но също и Maestro. Предлагат се и електронни портфейли, които имат широка употреба и при онлайн пазаруването и затова могат да бъдат интересен метод за работа с пари онлайн. Примери за такива портфейли са E-Pay или B-Pay, но много други можете да намерите в условията за плащане на 1xbet Бутан. Ако обаче сте един от притежателите на криптовалути, не трябва да се отчайвате, защото 1xbet приема още много от тях, освен Биткойн. Всичко е ясно описано в долната част на сайта, в секцията с условията за плащане. Благодарим на всички, че прочетохте тази статия и ви пожелаваме късмет!

Най-добрият алтернативен букмейкър, ако 1xbet не оперира във вашата страна:

Съответни новини