Intro

1xbet Италия

Хазартът и спортните залагания в Италия се търсят от милиони залагащи всеки ден. Ето защо правителството реши да започне да регулира този вид развлечения и да издава лицензи на компаниите, които искат да правят бизнес в този сектор на територията на страната. 2010 г. беше ключова година, през която започна гореспоменатото лицензиране. Не е никак лесно да се получи такъв, но въпреки това можем да открием голям брой букмейкъри, които често предлагат по-изгодни коефициенти и бонуси за своите клиенти в сравнение с вътрешния пазар. И днешната статия е посветена на един от тях.

Възможности за игра в 1xbet

В самото начало при 1sbet Италия ще ви бъде предложена бърза регистрация, за която ще получите до 100 евро бонус на първия си депозит Има и текущи бонуси, които ще получавате и в хода на следващите залози за лоялност просто за забавление. Тук ще откриете не само класическо казино с рулетка или покер на живо и много други игри, но и залози на завъртания с едни от най-високите коефициенти, които можете да намерите в интернет. В допълнение към забавния и бързо разбираем уебсайт има и мобилно приложение за платформите Android и iOS. Благодарение на приложението можете да държите букмейкъра си под контрол по всяко време от удобството на джоба си.

Онлайн залагания в Италия

Получаването на гореспоменатия лиценз за компаниите не е никак лесно. Те постоянно са подложени на контрол и затова понякога може да се сблъскате с блокиране на сайта. Ако това се случи с вас, ние можем да ви предложим просто решение за премахване на тези блокажи. Предпочитаните от нас програми, които самите ние използваме, са NordVPN и Windscribe, които могат да променят вашия IP адрес и точка на свързване. Така може да седите в италианско кафене, но лаптопът ви да се преструва, че сте в друга държава, където компанията е лицензирана и законна. Освен това това решение е чудесен вариант за обществени WIFI мрежи, които обърквате с това и потенциалният хакер няма шанс да се добере до личните ви данни.

Депозити и тегления в 1xbet Италия

Има няколко опции, които можете да използвате за депозиране и теглене. Вероятно най-използваните са Visa, MasterCard, но също така и Maestro. Вторият начин са електронните портфейли, които работят и за онлайн пазаруване и затова не са толкова набиваща се на очи опция за банката. В края на краищата никой в банката не трябва да знае, че искате да опитате късмета и уменията си в залаганията. Примери извън изброените на сайта портфейли са E-Pay или B-Pay, които работят надеждно и бързо. Всички опции са изброени в сайта, но любителите на криптовалути също ще намерят много от тях в 1xbet. Благодарим на всички, които прочетоха дотук, и ви пожелаваме късмет не само с първия залог, който направите с 1xbet Италия!

Най-добрият алтернативен букмейкър, ако 1xbet не оперира във вашата страна:

Съответни новини