Intro

1xbet Кения

Ако разгледаме африканския континент от гледна точка на залаганията, кенийците са сред най-големите комарджии, които всеки ден търсят различни игри и спортни залагания. Затова и тук можем да открием големи букмейкъри, които предлагат различни възможности на всички нови и настоящи залагащи. В днешната статия ще поговорим повече за един от тях и ще подхвърлим малко информация, която може да ви бъде полезна благодарение на новите закони за 2019 г.

Възможности за залагане в 1xbet

Предпочитаната от нас компания е 1xbet, която се нарежда на върха на професионалните букмейкъри с едни от най-високите коефициенти, които някога можете да получите онлайн. Освен това има постоянни бонуси за играчите, които останат в 1xbet за други залози и игри. Всичко започва с регистрацията, която отнема само няколко кликвания на мишката или пръста и ще ви донесе бонус до 100 евро. Предлагат се класически казино игри като покер, рулетка или блекджек, както и спортни залози с най-изгодните коефициенти на онлайн пазара. За залагащите и любителите на хазарта, в допълнение към веселия уебсайт, има и мобилно приложение, благодарение на което всички залози и печалби са винаги под контрол.

Онлайн хазарт в Кения

Онлайн залаганията са много популярно занимание в Кения и се търсят ежедневно от безброй залагащи. Пазарът се регулира от правителството, а благодарение на новите закони през 2019 г. някои компании успяха да го блокират. В резултат на това местните жители са загубили някои от акаунтите, които са използвали. Знаем обаче, че благодарение на порграми като NordVPN или Windscribe има опции, които улесняват свързването с блокираните сайтове. Тези програми могат да променят IP адреса и точките на свързване, така че да останете анонимни от интернет операторите, които са натоварени със задачата да блокират и докладват тези сайтове. Освен това програмите са чудесно решение при свързване в обществени WIFI мрежи, които може да са блокирани в по-голяма степен от правителството.

Депозити и тегления в 1xbet Kenya

Най-лесният метод са преводите чрез кредитни карти като Visa, MasterCard, както и Maestro. Ако обаче искате да запазите по-високо ниво на анонимност от страна на банката си, препоръчваме ви да използвате електронни портфейли. Те се използват и за онлайн пазаруване и затова са чудесен метод за бърз и сигурен начин за прехвърляне на средства. Примери за това са портфейлите B-Pay или E-Pay, но в интернет има и много други. Криптовалутите обаче също са алтернативен вариант и 1xbet приема повече от тях. Пример за това е може би най-известният Биткойн, който все повече хора познават всеки ден. Благодарим ви, че прочетохте дотук. Пожелаваме ви късмет не само с първите залози, които направите с 1xbet.

Най-добрият алтернативен букмейкър, ако 1xbet не оперира във вашата страна:

Съответни новини