Intro

1xbet Малави

Спортните залагания са законно развлечение в Малави и са много популярни сред местните жители. Единствената лицензирана компания за залагания в страната е Premier Bet, която вече предлага услугите си онлайн. Малавийските залагащи обаче могат да се обърнат и към чуждестранни букмейкъри, тъй като те предлагат по-високи коефициенти и буноси, които увеличават печалбите. И именно букмейкърът 1xbet Malawi е обект на днешната статия.

Възможности за залагане в 1xbet

При успешно завършване на регистрацията ще получите бонус до 100 евро/долара, който е сред най-високите в онлайн средата. Той само се допълва от текущите бонуси, които ви очакват по време на следващите залози. В 1xbet можете не само да играете казино покер или рулетка, но и да правите залози с едни от най-високите коефициенти при букмейкърите. Опростеният и бърз за разбиране уебсайт се допълва от мобилно приложение, което ви държи под контрол върху вашите залози и печалби

Онлайн залагания в Малави

Както споменахме в началото, Премиер Бет е един от малкото лицензирани спортни букмейкъри, който доскоро предлагаше само реални залози. Онлайн средата е нова в рамките на тази компания, поради което местните жители предпочитат да се обърнат към чуждестранни доставчици, които имат повече опит и по-високи коефициенти. Онлайн средата не е особено регулирана в страните, така че си заслужава да потърсите проверен чуждестранен букмейкър, сред които е и 1xbet Malawi. Някои от най-популярните спортове в страната включват футбол, лека атлетика, както и нетбол.

Депозити и тегления в 1xbet Malawi

Най-лесният начин да направите депозит е с Visa, MastedCard, но също и с Maestro. Другият вариант са електронните портфейли, които се използват и за онлайн покупки и поради това не привличат толкова внимание от страна на вашата банка, която може да оцени тези транзакции негативно. Примери за това са E-Pay, B-Pay или FastPay, но на сайта на 1xbet можете да намерите и много други. Любителите на криптовалутите обаче също ще си дойдат на мястото, тъй като в 1xbet Малави са подготвени не само за Биткойн, но и за алтернативите, които набират все по-голяма популярност. Благодарим ви, че отделихте време да прочетете нашата статия и ви пожелаваме успех!

Най-добрият алтернативен букмейкър, ако 1xbet не оперира във вашата страна:

Съответни новини