Intro

1xbet САЩ

Добри новини очакваха залагащите през 2018 г., когато Върховният съд отмени федерален закон от 1992 г., който забраняваше изцяло спортните залагания. Дотогава американските играчи залагаха незаконно при чуждестранни букмейкъри. Тъй като обаче става въпрос за големи пари, които могат да помогнат на държавната хазна, Върховният съд реши да легализира тази форма на забавление. Поради това се очаква висок ръст на тази индустрия и ние ви предлагаме информация за един от най-високо оценените букмейкъри в света. Понастоящем той все още не приема играчи от тази страна, но вярваме, че ситуацията ще се промени всеки момент благодарение на променения закон и вие ще знаете с кого да залагате.

Възможности за залагане в 1xbet

Предпочитаната от нас компания е букмейкърът 1xbet, който оперира в световен мащаб и поради това вече е натрупал доста опит. В самото начало ще получите бонус за регистрация, който може да достигне до 100 евро/долара. Той се изплаща при първия депозит и е последван от текущи бонуси, с които 1xbet ще ви възнагради за доверието ви при следващите залози и игри. Можете да избирате от няколко игри в онлайн казиното, включително покер или рулетка на живо, но също така и да залагате тук с едни от най-високите коефициенти, предлагани от онлайн букмейкърите. Въпреки че в момента не приема играчи от САЩ, вярваме, че тази ситуация скоро ще се промени благодарение на новите закони, които са в сила от 2018 г. насам.

Онлайн залагания в САЩ

през 2018 г. настъпи ключов обрат, когато Върховният съд отмени федералния закон, забраняващ спортните залагания на територията на САЩ. Дотогава залагащите трябваше да използват чуждестранни букмейкъри, които приемаха играчи от САЩ нелегално. Смята се, че през 2018 г. местните жители са заложили над 150 млрд. долара, поради което държавната хазна ще види нов висок приход от този сектор. В резултат на това букмейкърите и залагащите в момента се подготвят за новия вятър, който легализацията ще донесе на страната.

Депозити и тегления в 1xbet USA

Най-бързият начин е чрез MasterCard, Visa, както и Maestro. Освен това широко се използват и електронните портфейли, които са интересен начин за работа с пари в интернет. Примери за такива портфейли са E-Pay или B-Pay, но и много други са изброени в условията за разплащане на 1xbet. Любителите на криптовалутите обаче също ще намерят нещо за себе си, тъй като 1xbet приема и няколко други валути, освен най-известния Биткойн. Благодарим ви, че прочетохте и отделихте време да се запознаете с нашата статия и ви пожелаваме успех!

Най-добрият алтернативен букмейкър, ако 1xbet не оперира във вашата страна:

Съответни новини