Intro

1xbet Уелс

Целият Уелс се управлява от Обединеното кралство, поради което в страната има малко чуждестранни букмейкъри, на които е разрешено да извършват дейност. Има обаче истински казина и букмейкъри, които се опитват да увлекат местните жители по тази форма на забавление. Освен това правителството се опитва да блокира големите играчи от чужбина, поради което повечето букмейкъри дори не приемат играчи от тази страна. Това не е по-различно и при 1xbet, но все пак ще разгледаме дейността му в днешната статия. Ситуацията може да се промени във всеки един момент.

Възможности за игра в 1xbet

Предпочитаният от нас букмейкър е 1xbet, който е основан през 2007 г. и следователно има безброй опит от цял свят. В самото начало те ще ви възнаградят с бонус до 100 EUR/USD, който се изплаща при първия ви депозит. Това обаче не е последното нещо, което ви очаква от 1xbet, тъй като има и текущи бонуси, които са благодарност за проявеното доверие при следващите залози и игри. Клиентите могат да използват и 100% мобилното приложение, за да държат залозите и печалбите си в 1xbet под постоянен контрол.

Онлайн залагания в Уелс

Уелс, който принадлежи към Обединеното кралство, не позволява регистрации при повечето букмейкъри от чужбина. Така че местните жители трябва да се задоволят с местните букмейкъри и казина, които предоставят това забавление на жителите. В цяла Англия обаче те разполагат с широка гама от възможности, която включва Националната лотария, която управлява и много известната игра EuroMillions, достъпна в девет държави.

Депозити и тегления в 1xbet Wales

Най-често използваният метод са преводите чрез кредитни карти Visa, MasterCard, както и Maestro. Електронните портфейли обаче също са алтернатива, а 1xbet приема няколко от тях. Примери за това са портфейлите E-Pay или B-Pay, но пълният списък е посочен на сайта в условията за плащане. И накрая, последната опция, която ще споменем тук, са криптовалутите, които засега се управляват от Биткойн, но в 1xbet можете да депозирате и теглите, използвайки няколко други. Благодарим ви, че прочетохте днешната статия, и ви желаем успех, ако имате възможност да се регистрирате и да залагате при този букмейкър!

Най-добрият алтернативен букмейкър, ако 1xbet не оперира във вашата страна:

Съответни новини