Intro

1xbet Швеция

Чудесни новини очакваха всички чуждестранни оператори на спортни залагания и хазарт, които разбраха, че могат да работят законно от януари 2019 г., след като получат лиценз в Швеция. Дотогава всичко се управляваше от монополната компания Svenska Spel’s, която единствена можеше да приема залози на спортни срещи. Благодарение на тази поправка в закона можем да открием и ще продължим да откриваме все повече компании, които искат да привлекат нови залагащи на този незает пазар. Не е нужно обаче да търсите нищо, защото в статията по-долу ще намерите цялата необходима информация за бонусите и коефициентите, които са сред най-високите.

Възможности за игра в 1xbet

Първата стъпка, която трябва да предприемете, започва с регистрацията. Тя може да бъде направена с лекота и ще получите бонус за добре дошли в размер до 100 евро, който е сред най-високите на пазара на онлайн залагания. Този бонус обаче не е последното нещо, което 1xbet ще ви даде. Можете да очаквате и още, в хода на други залози, които са още по-интересни и печеливши. В допълнение към класическия уебсайт има и мобилно приложение, което умножава преживяването от играта благодарение на своята простота и достъпност отвсякъде.

Онлайн залагания в Швеция

Гореспоменатата промяна в законодателството на страната през януари 2019 г., когато правителството реши да направи спортните залагания и казино игрите достъпни за трансграничните оператори, предполага, че се очаква голям приток на нови букмейкъри. Затова винаги вземайте предвид всички аспекти, когато избирате подходящия за вас. Благодарение на нас обаче не е нужно да се притеснявате, а можете да се обърнете към 1xbet Швеция, която се нарежда сред най-добрите компании за онлайн спортни залози на световно ниво.

Депозити и тегления в 1xbet Sweden

Има няколко опции, от които да избирате, и всички те работят перфектно. Най-използваните методи за плащане са Visa, MasterCard и Maestro. Тези, които искат да запазят всичко сигурно и да използват няколко букмейкъра, могат да използват електронни портфейли като E-Pay или B-Pay, но всички тях можете да намерите на сайта в раздела за методи на плащане. Алтернативен и сравнително нов метод са криптовалутите, сред които е и Биткойн. Благодарим на всички, които прочетоха до тези редове и пожелаваме на всички много успешни залози с 1xbet Швеция.

Най-добрият алтернативен букмейкър, ако 1xbet не оперира във вашата страна:

Съответни новини