Intro

1xbet Южна Корея

1x2_default_image

Южна Корея е една от страните, в които хазартът е забранен. Възможностите, от които залагащите могат да се възползват, са много ограничени. Единственият монополист, който има линия за спортни залагания, е Sports Toto. Той обаче предлага само няколко спорта и коефициенти, които се конкурират неколкократно с чуждестранните оператори. Ето защо в днешната статия ще разгледаме възможностите, с които разполагат залагащите от тази страна и които им помагат да залагат извън родината си.

Възможности за залагания в 1xbet

Още в самото начало с 1xbet Италия ще ви бъде предложена бърза регистрация, за която ще получите до 100 евро бонус при първия си депозит Има и текущи бонуси, които ще получавате и по време на следващите залози за лоялност просто за забавление. Тук ще намерите не само класическо казино с рулетка или покер на живо и много други игри, но и залози на спинове с едни от най-високите коефициенти, които можете да намерите в интернет. В допълнение към забавния и бързо разбираем уебсайт има и мобилно приложение за платформите Android и iOS. Благодарение на приложението можете да държите букмейкъра си под контрол по всяко време от удобството на джоба си.

Онлайн залагания в Южна Корея

Правителството и властите разрешават само на една компания да приема залози. Както споменахме, това е Спорт Тото, която е единствената лицензирана и регулирана от държавата компания. Затова местните жители се обръщат към чуждестранни букмейкъри, но те са блокирани от правителството и интернет доставчиците. Те обаче използват едно от решенията, които ще представим по-долу. По-конкретно NordVPN или Windscribe, които ви позволяват да променяте IP адреса и местоположението на връзката си. По този начин оставате анонимни от интернет компанията и можете да разглеждате блокираните сайтове с различна тематика. Ние самите използваме тези програми и трябва да признаем, че те са професионално решение дори за свързване към обществени WIFI мрежи, които са препълнени с хакери.

Депозити и тегления в 1xbet Южна Корея

За много страни Visa, Maestro и дори MasterCard са най-добрите решения. Въпреки това, както споменах в началото, правителството и властите забраняват хазарта и затова електронните портфейли са по-добра алтернатива. Те се използват и за онлайн пазаруване и следователно няма да привлекат вниманието към себе си в банката ви. Два примера от многото са портфейлите E-Pay или B-Pay, но можете да намерите всички поддържани такива в интернет. Последната функция, която споменахме, са криптовалутите, сред които е и Биткойн, но има и много други, които работят безупречно за депозит и теглене в 1xbet. Пожелаваме ви много успешни залози с професионалния букмейкър 1xbet, който предлага едни от най-добрите коефициенти и бонуси, за които досега само сте си мечтали.

Най-добрият алтернативен букмейкър, ако 1xbet не оперира във вашата страна:

Съответни новини